Programma gemist?

Het evangelie van Ceasar gemist?

27-03-2011 23:35

Het evangelie van Ceasar - Aflevering 1

Documentaire van Jan van Friesland. Het Evangelie van Caesar - Zoektocht naar de ware Christus. Deze documentaire komt voort uit het controversiële boek Was Jezus Caesar? (2002). Daarin presenteerde de Italiaans-Duitse taalkundige, filosoof en schrijver Francesco Carotta zijn theorie dat het verhaal van Jezus gebaseerd is op het leven van Caesar. Nadat het boek voor grote ophef zorgde, volgde documentairemaker Jan van Friesland de taalkundige ruim vier jaar op diens zoektocht naar de oorsprong van het Christendom. Van Friesland filmde in diverse delen van Europa, in kerken en kloosters, op wetenschappelijke congressen en tijdens heilige missen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het evangelie van Ceasar gemist

Documentaire gebaseerd op de theorie van Francesco Carotta dat de evangeliën uit het Nieuwe Testament een hervertelling zijn van het leven van Julius Caesar, gezien het grote aantal overeenkomsten tussen de teksten over Jezus Christus en de biografie van Caesar. Dat Carotta zaken in zijn zoektocht aanhaalt die ver gezocht zijn, maakt deze documentaire niet minder interessant.

Uitzending gemist van Het evangelie van Ceasar? Hier kun je alle uitzendingen van Het evangelie van Ceasar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!