Programma gemist?

Total Blackout gemist?

29-03-2011 21:30

Total Blackout - Aflevering 2

Bekijk hier Total Blackout van dinsdag 29 maart.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Total Blackout gemist

In Total Blackout gaat het licht uit: in Total Blackout speelt alles zich af in het donker. Iedere week gaan zes verschillende kandidaten de strijd met elkaar aan in ‘the black box’ waarin ze diverse opdrachten uit moeten voeren. Van het raden van de leeftijd van verschillende personen op de tast tot het afleggen van een parcours met diverse obstakels. De deelnemers hebben van tevoren echt geen idee wat zij kunnen verwachten als de lichten uit gaan. Desoriëntatie en de angst voor het onbekende lijden tot een op hol geslagen fantasie, wat hilarische beelden oplevert voor de kijker. De presentatie van deze unieke spelshow is handen van het nieuwe Veronica-gezicht Tim Haars.

Uitzending gemist van Total Blackout? Hier kun je alle uitzendingen van Total Blackout kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!