Programma gemist?

Boi gemist?

01-11-2015 13:00

Boi - Boi

song of a wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld over reist, op zoek naar rust en focus, staat haar gender en identiteit allesbehalve vast. Het verhaal van Nitzans zoektocht naar haar gender.Meer Tel Aviv, 2003. Nitzan, een meisje van begin twintig, vertrekt naar Tokio om de stress, de angst en de militaire dienstplicht in Israël te ontvluchten. Ook in Tokio vindt ze geen rust en dus vervolgt Nitzan haar reis naar New York, Amsterdam en Milaan, waar ze studeert aan een gerenommeerd instituut voor fotografie. Wamt hoewel Nitzans omzwervingen langs wereldsteden gepaard gaan met veel werk, seks en drugs, is er ook een rode draad: haar onconventionele fotoportretten. De portretten zijn een voorbode op wat gaat komen: 'het meisje met de snor' besluit haar leven te veranderen. Haar identiteit, sekse en seksualiteit zijn niet langer een vaststaand iets, niet iets wat gelabeld kan worden. Geen meisje, geen man, een 'boi'. Regisseuse Anne Marie Borsboom, op reis door Israël, ontmoette Nitzan in 2003 en raakte gefascineerd door deze vrouw. Gedurende de twaalf jaar volgde ze Nitzan met de camera. BOI, song of a wanderer is het resultaat van deze langdurige samenwerking, waarin de kijker mee wordt genomen door alle wereldsteden en zo getuige wordt van Nitzans innerlijke reis.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Boi gemist

song of a wanderer,Uitzending gemist van Boi, song of a wanderer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boi, song of a wanderer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Boi, song of a wanderer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boi? Hier kun je alle uitzendingen van Boi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!