Programma gemist?

How to stay alive gemist?

10-04-2011 19:55

How to stay alive - Aflevering 2

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties waar iedere reiziger zomaar in kan belanden. Een lawine in de Alpen, hotelbrand in Bangkok of een drukkende mensenmassa bij een groot festival. Floortje geeft tips hoe je kunt voorkomen in dit soort situaties terecht te komen en laat zien wat je moet doen als je er plotseling mee te maken krijgt. Dennis staat oog in oog met de meest gevaarlijke beesten, als de Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook reist hij af naar ongerept Amerika om daar acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt 's nachts wakker gehouden door de beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Floortje zit vaker in het buitenland dan dat ze thuis is. Dus woont ze het grootste deel van het jaar in een hotels. Niet voor niets dat deze aflevering over hotelbranden gaat. Floortje reist naar Bangkok waar ze een paar backpack-hostels bezoekt. Supergoedkoop, maar is het ook brandveilig? In de Thaise hoofdstad test ze ook de zogeheten 'vertiscape' in een van de grootste hotels. Binnen een mum van tijd is ze van de bovenste etage beneden. Dennis staat oog in oog met een bullet ant. Die naam heeft het beestje niet voor niets; een steek van een bullet ant voelt alsof er een kogel door je lichaam gaat. Daarnaast is het tweede deel van Dennis' grote avontuur in de wildernis te zien. De eerste nacht zit erop, maar veel slaap heeft Dennis niet gehad. De beesten om hem heen houden hem wakker en de temperatuur zakt 's nachts zo hard dat hij de hele nacht bezig is het vuur op te stoken. Als de dag eenmaal aanbreekt begint zijn zoektocht naar eten. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis Storm.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!