Programma gemist?

Trollie gemist?

07-11-2015 19:00

Trollie - Trollie

Als Max met zijn moeder mee moet naar haar oude jeugdvriend sluit hij Trollie op in zijn kamer. Ming en Ling verdenken Max ervan dat hij iets op zolder verbergt en gaan op onderzoek uit.Meer Berber kan het niet langer aanzien dat Max hele dagen schijnbaar alleen op zijn zolderkamertje zit. Als hij met haar mee moet voor een bezoek aan haar oude jeugdvriend Jelle Oostereng, sluit hij Trollie - die last heeft van heimwee - op in zijn kamer. Ming en Ling hebben al langer de indruk dat Max iets op zolder verbergt en gaan op onderzoek uit. De volwassenen vinden dat Mimi niet meer op zichzelf kan blijven wonen, maar Mimi wil daar niets van weten. Een bezoek aan hotel Hoog Dikkersdorp moet haar op andere gedachten brengen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Trollie gemist

Uitzending gemist van Trollie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Trollie, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Trollie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Trollie? Hier kun je alle uitzendingen van Trollie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!