Programma gemist?

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek gemist?

25-11-2010 17:24

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek - Het Sinterklaasjournaal - Aflevering 15

© NTR Het Sinterklaasjournaal 2010, de 10e editie, aflevering 9, 24 november, gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Gebeurtenissen: * Baby pieten wiegeliedje werkt * Uitvinding Titus Tillema * Sleutels terecht! * En natuurlijk het korte nieuws en het weer! Kijkcijfers: 482.000 personen (Bron: Stichting Kijkonderzoek, Ned 3)
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek gemist

Sinterklaas en de pieten van De Club van Sinterklaas zijn beroofd van alle tekeningen uit het kasteel! Boeven Map en Mo hebben in opdracht van Snipper alle tekeningen uit het kasteel van Sinterklaas gestolen. De Pieten van De Club van Sinterklaas zijn helemaal in paniek, want sinterklaas zelf mag er niet achter komen dat de voor hem waardevolle kunstwerken weg zijn.

Uitzending gemist van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek? Hier kun je alle uitzendingen van De Club Van Sinterklaas & Paniek In De Confettifabriek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!