Programma gemist?

Divali gemist?

11-11-2015 19:20

Divali - Divali

Het lichtjesfeest Divali is één van de bekendste feestdagen van het hindoeïsme. Alle hindoes steken klokslag 18.00 uur diya's (lichtjes) aan.Meer Divali, aspecten van licht. Het lichtjesfeest Divali is één van de bekendste feestdagen uit het hindoeïsme. Alle hindoes steken om klokslag 18.00 uur diya's (lichtjes) aan. Wanneer het schemerig wordt en de duisternis zijn intrede doet, branden de lichtjes in de huizen: Divali is dan ook het feest van het licht. De lichtsymboliek in het hindoeïsme is groot. Licht staat symbool voor een breed scala aan positieve eigenschappen. De verdrijving van de duisternis, de overwinning van goed op kwaad of de brenger van geluk: allemaal eigenschappen die aan het licht worden toegekend. In dit programma worden verschillende betekenissen van licht uitgebeeld door hindoestaanse muziek, zang en dans.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Divali gemist

Uitzending gemist van Divali? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Divali, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Divali gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Divali? Hier kun je alle uitzendingen van Divali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!