Programma gemist?

Hangen of leven gemist?

07-05-2011 16:30

Hangen of leven - Lamyn

Jesse Faber verkent de wijk Tuindorp Oostzaan in Amsterdam-Noord. Hij gaat de wijk in en trekt met de jongeren op, hangt met ze op straat, gaat mee uit en spreekt met ze over hun opvoeding en hun fouten, maar ook over hun dromen en ambities. De vijf opzichzelf staande afleveringen geven een indringend en realistisch beeld van het leven van jongeren die opgroeien in de wijk Tuindorp. Afl.: Lamyn. Lamyn is opgegroeid in een gezin waar veel huiselijk geweld voorkwam. Hij was een opstandig kind. 'Ik schopte vroeger tegen alle autoriteiten aan. Als mensen zeiden dat ik iets moest, dan ging het mis in mijn hoofd.' Nu werkt Lamyn als sportleraar op basisscholen en vmbo scholen en is hij een voorbeeld voor veel jongeren uit de buurt. Toch heeft hij soms nog steeds moeite met autoriteit. Bijvoorbeeld als hij uitgaat en wordt geweigerd door de portier.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Hangen of leven gemist

Jesse Faber verkent de wijk Tuindorp Oostzaan in Amsterdam-Noord. Hij gaat de wijk in en trekt met de jongeren op,hangt met ze op straat, gaat mee uit en spreekt met ze over hun opvoeding en hun fouten, maar ook over hun dromen enambities. De vijf opzichzelf staande afleveringen geven een indringend en realistisch beeld van het leven van jongerendie opgroeien in de wijk Tuindorp.

Uitzending gemist van Hangen of leven? Hier kun je alle uitzendingen van Hangen of leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!