Programma gemist?

De confrontatie gemist?

11-05-2011 21:15

De confrontatie - De scheidsrechter

Slachtoffers van zinloos geweld gaan verhaal halen bij hun daders. Afl.: De scheidsrechter. Het verhaal van scheidsrechter Hiek Grootendorst die tijdens een wedstrijd amateurvoetbal in elkaar werd geslagen door een aantal spelers van een van de teams. Hij werd tegen de grond gewerkt en liep verwondingen op nadat hij hard in zijn gezicht werd geschopt. Hiek wil nu de confrontatie aangaan met één van de daders, om zo het incident een plek te kunnen geven.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De confrontatie gemist

Het zal je maar gebeuren: je fluit een amateurwedstrijd en opeens word je tegen de grondgeslagen. Je doet nietsvermoedend de deur open en je ziet een pistool op je gericht. In De Confrontatie vertellenslachtoffers van zinloos geweld hun aangrijpende verhaal en gaan ze de confrontatie met de daders aan. Hoe zal diereageren?

Uitzending gemist van De confrontatie? Hier kun je alle uitzendingen van De confrontatie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!