Programma gemist?

How to stay alive gemist?

15-05-2011 22:50

How to stay alive - Buitenlandse ziekenhuizen

Oog in oog met een wurgslang, bedolven onder een lawine of helemaal alleen in de wildernis. Hoe overleef je extreme situaties als je op reis bent? Of nog beter: hoe zorg je dat je niet in de shit komt? Floortje Dessing onderzoekt levensbedreigende situaties waar iedere reiziger zomaar in kan belanden. Een lawine in de Alpen, hotelbrand in Bangkok of een drukkende mensenmassa bij een groot festival. Floortje geeft tips hoe je kunt voorkomen in dit soort situaties terecht te komen en laat zien wat je moet doen als je er plotseling mee te maken krijgt. Dennis staat oog in oog met de meest gevaarlijke beesten, als de Goliath-spin, wurgslang en krokodil. Ook reist hij af naar ongerept Amerika om daar acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt 's nachts wakker gehouden door de beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Afl.: Buitenlandse ziekenhuizen. Ze zijn vies, artsen spreken er de taal niet en je moet maar afwachten of je er goed geholpen wordt. Toch moeten reizigers er geregeld aan geloven. Wat zijn de meest voorkomende redenen waardoor toeristen in het ziekenhuis belanden en hoe voorkom je dit? Floortje spreekt met een van de grote alarmcentrales en bezoekt op Bali een staatsziekenhuis en een private hospital. Een verschil van dag en nacht en jijzelf hebt in de hand waar je terecht kan komen. Hoe? Floortje legt het je uit... Dennis staat oog in oog met de Piranha in de Braziliaanse Amazone. Daarnaast vervolgt hij zijn grote avontuur in de wildernis waar hij helemaal alleen, zonder eten en drinken, met een klein overlevingspakket en drie camera's moet zien te overleven. De laatste dag van zijn verblijf mijmert hij over zijn dagen in de wildernis. Dan hoort hij het geronk van een helikopter. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis Storm.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

How to stay alive gemist

Vanaf 3 april helpen Floortje en Dennis je de moeilijkste en meest bizarre situaties overleven. Als je goed oplettenminste. In How To Stay Alive onderzoeken de twee avonturiers hoe je jezelf in verschillende noodscenario's in levenhoudt. Van lawine's en hotelbranden tot overleven in de jungle van de Amazone en Florida.

Uitzending gemist van How to stay alive? Hier kun je alle uitzendingen van How to stay alive kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!