Programma gemist?

Máxima gemist?

16-05-2011 20:30

Máxima - Aflevering 1

Een exclusief inkijkje in het leven van de vrouw van het aanstaande staatshoofd. Vanaf het moment dat prinses Máxima officieel door prins Willem-Alexander wordt voorgesteld aan het Nederlandse volk, steelt zij de harten van de Nederlanders. Ze groeit in het afgelopen decennium uit tot het populairste lid van het Koninklijk Huis. Tegelijkertijd is Máxima een moderne vrouw die het moederschap combineert met een maatschappelijke carrière. De NOS kreeg de mogelijkheid de wijze waarop de prinses werk en privé combineert in beeld te brengen. Aanleiding voor de film is de veertigste verjaardag van prinses Máxima op dinsdag 17 mei en het feit dat het tien jaar geleden is dat de verloving van prins Willem-Alexander en prinses Máxima werd bekendgemaakt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Máxima gemist

portret van een prinses,Máxima, portret van een prinses

Uitzending gemist van Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!