Programma gemist?

Trollie gemist?

14-11-2015 19:00

Trollie - Trollie

Nu Max weet waar Trollie thuishoort, moet hij hem zien terug te brengen naar zijn familie. Sellie vermoedt wie dat vreemde vriendje is waar Max mee optrekt. Een sneeuwstorm bedreigt hun expeditie.Meer Nu Max weet dat Trollie van de Konijnenberg vandaan komt, moet hij hem zien terug te brengen naar zijn familie. Vermomd in een skipak smokkelt hij de trol met de gondel de berg op. Sellie is hen echter achternagekomen en heeft zo'n vermoeden wie dat geheimzinnige vriendje is waar Max mee optrekt. Ondertussen pakken dikke wolken zich samen boven de Konijnenberg. Een sneeuwstorm bedreigt hun expeditie. Op Berestein brengt Oostereng een verrassend bod uit om het landgoed van Mimi over te nemen, maar het is de vraag of ze daar wel over kan beslissen. Iedereen in de familie begint steeds meer aan oma Mimi's verstandelijke vermogens te twijfelen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Trollie gemist

Uitzending gemist van Trollie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Trollie, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Trollie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Trollie? Hier kun je alle uitzendingen van Trollie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!