Programma gemist?

De MaDiWoDoVrijdagShow gemist?

27-05-2011 22:00

De MaDiWoDoVrijdagShow - Aflevering 216

Amusementsshow met grappen over het nieuws van de dag, actuele gasten, BN'ers en de rubrieken Youtube en het Welterustenliedje. En Filemon Wesselink meldt zich elke dag live vanaf een locatie in het land. -Paul ontvangt SP-fractieleider Emile Roemer, die eerder dit seizoen samen met zijn vrouw te gast was. Roemer heeft voor deze slotuitzending speciaal saxofoonlessen genomen en zal samen met Paul het slotakkoord van de MaDiWoDoVrijdagshow voor zijn rekening nemen. -Hannie Veerkamp komt langs. Paul schoffeerde Hannie eerder dit seizoen, door na de dood van haar moeder Nel tegen haar te zeggen: 'Je spreekt met Peter R. de Vries. We hebben je moeder opgegraven.' Hannie was woedend, maar aanvaarde de uitnodiging grootmoedig om deel te nemen aan de slotuitzending. -De andere gasten zijn Jeroen van Koningsbrugge en Irene Moors. -Filemon Wesselink meldt zich vanaf een bijzondere locatie. -En natuurlijk de vaste Rubrieken: De NieuwsTop5, Youtube en het Welterusten-liedje. Dit alles omlijst door de 4-koppige Jan Groenteman-huisband. Presentatie: Paul de Leeuw, Filemon Wesselink.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De MaDiWoDoVrijdagShow gemist

In deze dagelijkse late night show 'ranken' Paul de Leeuw en zijn secondanten Erben Wennemarsen Filemon Wesselink de vijf belangrijkste nieuwsfeiten van de dag. Uiteraard met veel amusement en gasten en eenduidelijke rol voor de kijker want die beslist mee wat de uiteindelijke top 5 wordt.

Uitzending gemist van De MaDiWoDoVrijdagShow? Hier kun je alle uitzendingen van De MaDiWoDoVrijdagShow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 163
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!