Programma gemist?

Autistisch gemist?

31-05-2011 14:00

Autistisch - Aflevering 1

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colette de Bruin begeleidt de gezinnen. Zij geeft ook praktische tips en adviezen voor de kijker. We zien Colette met haar eigen pleegkind Floor. De opa van Floor is net overleden en ze begrijpt niet waar hij nu is. Colette legt stapsgewijs uit waar haar opa nu is en wat de dood inhoudt. Verder zien we de achtentwintigjarige Niek. Hij woont sinds een paar jaar in een begeleid woonproject. Zijn moeder heeft moeite om Niek los te laten. Ze is bang dat hij niet zonder haar kan. Verder laat Colette zien hoe Niek zich voorbereidt op zijn verjaardag.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Autistisch gemist

wat nu?,In de vierdelige serie 'Autistisch, wat nu?' worden gezinnen gevolgd waarvan een of meerdere kinderen autistisch zijn.Gedragsdeskundige Autisme Colette de Bruin begeleidt de gezinnen; ze geeft uitleg en hulp aan de ouders enkinderen.

Uitzending gemist van Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!