Programma gemist?

Mooi was die tijd gemist?

06-06-2011 19:25

Mooi was die tijd - De jaren '40

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Afl.: De jaren '40. De familie Lutterman wordt geconfronteerd met de gevolgen die de Tweede Wereldoorlog had op het gezinsleven. De schaarste gebiedt de familie om spaarzaam en creatief om te gaan met voedsel en andere onontbeerlijke zaken die het gezin draaiende moeten houden. Vooral oma heeft nog levendige herinneringen aan de oorlog. De sfeer in huis, met bonnenboekjes, propagandamateriaal en verzetskranten, emotioneert haar.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Mooi was die tijd gemist

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen vanhet gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt.

Uitzending gemist van Mooi was die tijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mooi was die tijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!