Programma gemist?

X Factor gemist?

10-06-2011 20:38

X Factor - Voorjaar 2011 aflevering 20

Entertainmentprogramma waarin Nederlands zangtalent, solo of in een groep, strijdt om een platencontract. In de liveshows nemen juryleden Gordon, Stacey Rookhuizen, Eric van Tijn en Angela Groothuizen met hun categorieen (meisjes 15 t/m 25 jaar, jongens 15 t/m 25 Jaar, 26 jaar en ouder en groepen) het tegen elkaar op. Presentatie: Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

X Factor gemist

X Factor is talentenjacht op televisie waarvan seizoen 1 in Nederland van oktober 2006 tot februari 2007 te zien was. X Factor wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk. In het 2e seizoen vanaf januari 2009, ook te zien op RTL 4, is de presentatie in handen van Wendy van Dijk samen met Martijn Krabbé. In dit programma strijden niet alleen solisten en zanggroepen, maar ook de drie juryleden met elkaar om de winst. Na de auditierondes krijgen de juryleden ieder een eigen categorie deelnemers onder hun hoede, die ze naar de finale moeten loodsen.

Uitzending gemist van X Factor? Hier kun je alle uitzendingen van X Factor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 199
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!