Programma gemist?

De avond van ... gemist?

13-06-2011 20:25

De avond van ... - Aflevering 13

Jonge danstalenten van vier vooraanstaande Nederlandse dansopleidingen strijden om de titel Meest talentvolle jonge danser van Nederland 2011. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovision Young Dancers Festival 2011 in Oslo. De finalisten zijn: Nathan Brhane (17 jaar), Floor Eimers (17 jaar), Yeli Beurskens (18 jaar) en Michael Sastrowitomo (20 jaar). Veel dans op de Avond van de Jonge Danser. De finalisten dansen elk een eigen solo, een bestaande én een nieuwe choreografie van Conny Janssen. Ook zijn er speciale uitvoeringen van Conny Janssen Danst en het Scapino Ballet te zien. De jury bestaat uit choreografen Ed Wubbe en Alida Dors en danseres Igone de Jongh. Presentatie: Dieuwertje Blok.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De avond van ... gemist

Met elke keer een ander thema.Zoals: de grote filmquiz & de grote geschiedenisquiz

Uitzending gemist van De avond van ...? Hier kun je alle uitzendingen van De avond van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!