Programma gemist?

Kamphues over de kop gemist?

21-09-2009 21:25

Kamphues over de kop - Aflevering 2

Rob staat doodsangsten uit voor de medische keuring. Kamphues doet er alles aan om aangenomen te worden bij het Seat race team. Hij ondergaat een medische keuring waarbij hem wordt verteld hoe het met zijn conditie is gesteld en wat hij allemaal nog moet doen (o.a. tien kg afvallen) om het conditionele niveau te halen van een prof-autocoureur. Rob staat doodsangsten uit voor deze medische keuring. Ooit onderging hij namelijk een hartoperatie... Verder maakt Rob serieus werk van de liefde en schrijft zich in op een datingsite. Te zien is hoe Rob zich profileert bij het aanmaken van zijn profiel. In Valencia gaat Rob de auto testen waarmee hij gaat racen. Hij belt zijn moeder of ze mee wil. Te zien is of Rob zich staande houdt tussen de profs zoals Tom Coronell. Zijn racehobby is niet het enige bewijs van Kamphues zijn midlifecrisis. Rob gaat namelijk op salsa dansles omdat hij met zijn toekomstige vrouw soepel en swingend wil kunnen dansen. Te zien is hoe het met Rob zijn gevoel voor ritme staat. Presentatie: Rob Kamphues.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Kamphues over de kop gemist

Het programma 'KRO Kamphues over de kop' volgt Rob Kamphues in een bijzondere tijd van zijn leven: zijn midlifecrisis. Alhoewel Rob die zelf niet ziet en ook niet wil zien, Rob is zijn droom aan het najagen. Hij wil coureur wordenen wil zich aansluiten bij een professioneel raceteam. Maar Rob is ook een pas gescheiden 48-jarigetelevisiepresentator die op zoek gaat naar zijn jeugdliefde in Italië, salsa wil leren dansen en zich helemaal laat'restylen' vanwege zijn 'nieuwe ik'. Het programma geeft een openhartige kijk in de privepersoon Rob Kamphues; overzijn vriendschappen, dromen en nooit eerder uitgesproken verlangens.

Uitzending gemist van Kamphues over de kop? Hier kun je alle uitzendingen van Kamphues over de kop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!