Programma gemist?

Brief van mijn kind gemist?

27-06-2011 21:25

Brief van mijn kind - Haïti - De stilte na de aardbeving

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of met een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economische crisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld, maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem. Afl.: Haïti - De stilte na de aardbeving. De tienjarige Darline is een van de talloze slachtoffers van de aardbeving in Haïti in 2010. Vóór de beving woonde ze samen met haar vader, een weduwnaar, in een klein huis in een buitenwijk van Port-au-Prince. Als ze op een dinsdagmiddag thuiskomt van het boodschappen doen, begint de aarde te beven. Darline rent in paniek haar huis binnen. Ze baant zich een weg door een regen van vallende stenen en moet aanzien hoe haar vader levend wordt begraven onder het puin. Het huis is onbewoonbaar geworden. Darline is plotseling wees en haar omgeving is in een complete chaos veranderd.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Brief van mijn kind gemist

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedereaflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet ofmet een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economischecrisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld,maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem.

Uitzending gemist van Brief van mijn kind? Hier kun je alle uitzendingen van Brief van mijn kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!