Programma gemist?

Beagle revisited gemist?

10-07-2011 19:00

Beagle revisited - Een kleine stap voor een mens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren heeft. Afl.: Een kleine stap voor een mens.... In september 2009 hijst de klipper Stad Amsterdam de zeilen voor een reis rond de aarde, in navolging van de ontdekkingstocht die de jonge onderzoeker Charles Darwin 179 jaar geleden maakte. De gevolgen ervan reikten verder dan de reis naar de maan. Met zijn bevindingen die hij onderweg gaf Darwin een nieuwe kijk op tijd, ruimte, geluk, seks en natuur. Darwin deed vijf jaar over zijn reis; de passagiers van de Stad Amsterdam acht maanden. Maar net als hij verwonderen zij zich over al die schoonheid en overvloed in een wereld vol wonderlijke vormen. Onder hen bevinden zich Darwins achterkleindochter, Sarah Darwin, en de Britse auteur Redmond O'Hanlon. Zij bekijken hoe de wereld er nu voor staat en gaan op zoek naar antwoorden op de vraag welke gevolgen de huidige situatie heeft voor onze toekomst. Met die vraag in het achterhoofd komen tijdens diverse stadia van de reis verschillende wetenschappers en kunstenaars aan boord.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!