Programma gemist?

Babyboom gemist?

13-07-2011 20:30

Babyboom - NCRV Babyboom in Afrika

Live-uitzending. 100 stellen met een kinderwens worden gevolgd. Afl.: NCRV Babyboom in Afrika. Een aantal prille ouders uit het programma reisde naar Kameroen om projecten van de hulporganisatie Cordaid Memisa te bezoeken. Hoe staat het in dit Afrikaanse land met de zorg voor zwangere vrouwen en pasgeboren baby's? Een emotionele rollercoaster voor de jonge ouders. Erik van der Hoff zal met BN'ers als Karin Bloemen en Frans Duijts zoveel mogelijk donateurs proberen te werven voor het goede doel en Caroline Tensen praat met de honderd stellen. Hoe kijken ze terug op het afgelopen jaar: hoe staat het met de kinderwens, wie zijn er zwanger en hoe gaat het met de baby's? Presentatie: Caroline Tensen, Erik van der Hoff.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Babyboom gemist

In Babyboom worden honderd stellen met een kinderwens een jaar lang intensief gevolgd. De kijker maakt in tien uitzendingen de hoogte- en dieptepunten mee die er zijn bij (het proberen van) het krijgen van een kind. Van het al of niet in verwachting zijn, het verloop van de zwangerschap tot en met de geboorte. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van Babyboom? Hier kun je alle uitzendingen van Babyboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!