Programma gemist?

Beagle revisited gemist?

17-07-2011 18:55

Beagle revisited - Onderaan Gods ladder

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren heeft. Afl.: Onderaan Gods ladder. De eerste etappe gaat van Engeland naar Tenerife en Kaapverdië en vandaar naar Salvador de Bahía in Brazilië. Een beschrijving van de reis van Rio naar het zuidoosten van Zuid-Amerika, Puerto Madryn. In Rio worden de reizigers van de Klipper Stad Amsterdam geconfronteerd met de verschrikkelijke geschiedenis van de slavernij; een geschiedenis die tot op de dag van vandaag een stempel drukt op de samenleving van Brazilië. Maar het schip vaart verder - en komt in Darwins kielzog terecht bij de reusachtige fossiele zoogdieren van Zuid-Amerika. Het einddoel van deze etappe is een unieke plek: een van de kraamkamers in de oceaan.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!