Programma gemist?

Herman Den Blijker: Herrie In Het Hotel gemist?

19-07-2011 21:30

Herman Den Blijker: Herrie In Het Hotel - Najaar 2007 aflevering 6

Programma waarin Herman den Blijker een aantal noodlijdende hotels in binnen- en buitenland onder de loep neemt. Samen met de heer Reimers, ex-general manager van het bekende vijfsterrenhotel The Grand, licht de chefkok het hotel en de keuken door. Binnen no time worden de problemen blootgelegd en komt er een plan van aanpak. Dit keer zijn Herman en Willem in Griekenland, bij Rita en Yannis van Hotel Porfyron. Ze werken al jaren heel erg hard, maar de energie die zij in hun hotel stoppen levert niet genoeg op. Het hotel zit op een afgelegen plek in het noorden van Griekenland waar nu nog weinig toeristen komen. Er worden wel veel hotels gebouwd omdat het zo'n prachtig gebied is dus het wordt zeker een toeristische trekpleister. Maar Rita en Yannis maken zich ook zorgen om deze nieuwe concurrentie. Daarom zoeken ze een manier om zich te onderscheiden.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Herman Den Blijker: Herrie In Het Hotel gemist

Herrie in het Hotel is een Nederlands televisieprogramma, dat in het najaar van 2007 te zien is op RTL 4. In het programma gaat Herman den Blijker en hotelier Willem Reimers elke aflevering langs 'noodlijdende' hotels en pensions met restaurant in het binnen -en buitenland om te helpen. Waarbij Herman den Blijker zich richt op de keuken en het restaurant en Reimers zich richt op de bedrijfsvoering van het hotel. Het programma is een vervolg op Herrie in de Keuken, eveneens gepresenteerd door den Blijker.

Uitzending gemist van Herman Den Blijker: Herrie In Het Hotel? Hier kun je alle uitzendingen van Herman Den Blijker: Herrie In Het Hotel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!