Programma gemist?

Bestemming Onbekend gemist?

19-07-2011 21:20

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. De Groningse vriendinnen Simone (20) en Anna (21) zijn druk bezig met carrière maken. Beiden zijn ze gestopt met hun studie om zich op hun onderneming te storten. Simone timmert flink aan de weg met haar webshop voor modeassecoires en Anna zit in de startende fase van een eigen horeca-uitzendbureau. Naast al dat harde werken is er voor de dames geen tijd om op vakantie te gaan. Het aanbod van Klaas komt dan ook als geroepen. Klaas treft de dames vlak onder de Martinitoren op de Groningse kermis. De meiden zijn hooggehakt en goed verzorgd onderweg naar een zakelijke lunch. 'Geer en Goor' zoals de meiden zichzelf noemen zijn niet bang voor de camera en als Klaas dan ook nog een interessant voorstel doet, hoeven de diva's niet lang na te denken. Ze zeggen 'ja' tegen een reis met een nog onbekende bestemming. Wanneer blijkt dat de reis naar Los Angeles gaat, zijn de meiden door het dolle heen. In Hollywood komen je dromen uit... maar eenmaal aangekomen in The City of Angels verdwijnt glitter en glamour als sneeuw voor de zon. Anna en Simone verblijven in de grootste daklozenopvang van de stad en daar is niets glamorous aan. Presentatie: Klaas van Kruistum.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!