Programma gemist?

Beagle revisited gemist?

24-07-2011 18:50

Beagle revisited - De uiterste grens

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren heeft. Afl.: De uiterste grens. We zijn allemaal dol op vis, maar we lopen wel het risico de diersoort te zien uitsterven. Zou het probleem opgelost kunnen worden als we de visgronden uitbreiden tot in het midden van elke oceaan? De Yagan-indianen gingen ten onder aan goede bedoelingen: missionarissen namen allerlei dodelijke ziekten met zich mee. En toen moesten de Europese kolonisten die genocide zouden plegen nog komen. Redmond O'Hanlon ontmoet de laatste, nog levende volbloed Yagan-indiaan in Tierra del Fuego, voordat koers wordt gezet naar de beruchte wateren rond Kaap Hoorn waar de Beagle destijds bijna schipbreuk leed.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!