Programma gemist?

Bestemming Onbekend gemist?

26-07-2011 21:25

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. De wereld van Thaise prostituees, exotische ziekten en de achterwijken van Los Angeles werd de vakantiebestemming van veertien Nederlandse jongeren. Zij deden mee met Bestemming Onbekend. Klaas van Kruistum ging in Groningen, Amsterdam, Brabant, Friesland en Rotterdam de straat op en bood jongeren een reis aan met onbekende bestemming. Een reis om nooit te vergeten. Veertien van hen grepen de uitdaging aan en gingen na aankomst op bestemming een week lang aan de slag in een sloppenwijk, tentenkamp of seksindustrie. Bloed, zweet en tranen vloeiden rijkelijk. Moe maar voldaan hebben ze de reis doorstaan. Maar hoe is het nu met Rosi, Nicky, Erwin, Marvin, Jonathan, Ryan, Lisa, Anne, Mark, Mike, Angela, Steffany, Simone en Anna? Was het een 'life changing experience' een reis om nooit te vergeten? Op Eindhoven airport spreekt Klaas met Mike over hoe hij stopte met blowen. Met Steffany hoe haar kijk op haarzelf en de wereld veranderd is. Over hoe helpen je leven verrijkt en hoe heerlijk het is om weer terug in Nederland te zijn. Daarnaast komen alle leukste, heftigste, mooiste en indringenste momenten van de serie terug. Presentatie: Klaas van Kruistum.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!