Programma gemist?

De Hofleveranciers gemist?

30-07-2011 19:35

De Hofleveranciers - Aflevering 6

Mensen en bedrijven die hun diensten hebben verleend aan paleis Soestdijk komen aan het woord. Aan de hand van anekdotes en overleveringen blikken zij terug op een bewogen periode, waarin koningin en latere prinses Juliana en prins Bernhard de spil vormen van het paleis. O.a. Colinda Prins, die als hulp in de keuken en in de linnenkamer werkte en vanaf haar oude werkplek terugblikt. Frits Kroymans vertelt over de Ferrari's die hij aan liefhebber prins Bernhard leverde. En Jean Heijl mag een kijkje nemen in de filmzaal van Paleis Soestdijk. Voor het eerst ziet hij de plek waarvoor hij jarenlang de filmblikken aan kwam leveren.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

De Hofleveranciers gemist

In het royaltyprogramma 'De Hofleveranciers' komen voormalige hofleveranciers, personeel en gasten van wijlen koninginJuliana en prins Bernhard aan het woord. Archiefbeelden van Paleis Soestdijk en het koninklijk paar ondersteunen hunverhalen en anekdotes. Presentatie: Jeroen Snel.

Uitzending gemist van De Hofleveranciers? Hier kun je alle uitzendingen van De Hofleveranciers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!