Programma gemist?

Spuiten en slikken op reis gemist?

31-07-2011 22:20

Spuiten en slikken op reis - Zarayda in het katholieke Polen/Nicolette in de jungle van Suriname

Sophie Hilbrand , Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart gaan de grens over, op zoek naar opmerkelijke verhalen over seks en drugs. De vier reizen van China en Mauretanië tot Florida, Thailand en Saoedi-Arabië om confronterende en openhartige reportages te maken. Hoe gaat men om met seks en drugs in andere culturen en wat zegt dat over een land? In iedere aflevering komen twee landen aan bod. Afl.: Zarayda in het katholieke Polen/Nicolette in de jungle van Suriname. -Zarayada is in het streng katholieke Polen. Onder invloed van de kerk is abortus hier streng verboden en is er nauwelijks seksuele voorlichting. Hierdoor bestaan er allerlei fabels op seksgebied. Veel mensen geloven bijvoorbeeld dat je bij je ontmaagding niet zwanger kunt raken. Zarayda spreekt vrijwilligers die zich inzetten voor openheid en duidelijkheid over seks. Ook reist ze met Ula en haar vriend van Polen naar Duitstland, zodat Ula daar een legale abortus kan ondergaan. -Nicolette is in de diepe jungle van Suriname, waar oude Afrikaanse tradities nog duidelijk voelbaar zijn. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat mannen in het Marron-dorp meerdere vrouwen hebben. Nicolette bezoekt de goudmijnen waar mannen geld verdienen om hun vrouwen en gezinnen te onderhouden. Ze wonen en werken daar vaak jaren en om aan hun trekken te komen worden er prostituees uit Brazilië en andere buurlanden gehaald. Presentatie: Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Spuiten en slikken op reis gemist

Filemon Wesselink, Zarayda Groenhart, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Sophie Hilbrand maken reportages oververschillende landen aan de hand van de twee bekende onderwerpen uit Spuiten en slikken: seks en drugs. Hoe gaat menermee om in andere culturen en wat zegt dat over het desbetreffende land? In iedere aflevering komen twee landen aanbod. -Zarayda Italië: seks, uiterlijke schoonheid en straatprostitutie. In Italië probeert Zarayda meer te weten tekomen over of Italianen echt zoveel met hun uiterlijk bezig zijn. Zarayda onderzoekt ook of het een cliché is dat alleItalianen vreemdgaan, of dat daar misschien wel een kern van waarheid in zit. Om daarachter te komen, gaat ze op padmet een privédetective die gespecialiseerd is in ontrouw. Zarayda duikt ook in de wereld van de straatprostitutie inItalië en praat met een prostituee over haar heftige leven. -Filemon VS: Crystal Meth. In Californië gaat Filemon opzoek naar het verhaal achter Crystal Meth. Een drug die in Nederland nog niet op de markt is, maar in Amerikaverstrekkende gevolgen heeft voor de samenleving. Filemon gaat samen met de politie op patrouille om drugsgebruikers endealers op te sporen en te arresteren. Ook spreekt hij met verslaafden en ex-verslaafden over de vernietigende werkingvan deze drugs. Velen zijn hun baan, partner en totale sociale leven kwijtgeraakt, maar kunnen nog steeds niet van dedrugs afblijven. Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart, Dennis Storm, Sophie Hilbrand.

Uitzending gemist van Spuiten en slikken op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Spuiten en slikken op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!