Programma gemist?

Beagle revisited gemist?

07-08-2011 18:50

Beagle revisited - Het paradijs van natuurlijke selectie

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren heeft. Afl.: Het paradijs van natuurlijke selectie. Het is nog steeds verbijsterend te beseffen dat onze planeet voor 70% uit water bestaat. Maandenlang vaart de klipper Stad Amsterdam langs de kust van Zuid-Amerika. Op weg naar de Galapagos, het mekka voor elke natuurliefhebber. Hier werd de fundering gelegd voor Darwins grootste ontdekking. Hier te komen is voor Redmond O'Hanlon een jongensdroom die werkelijkheid wordt. Na zijn bezoek aan de Galapagos gaat O'Hanlon kort van boord om naar Indonesië te vliegen, op zoek naar Darwins grootste rivaal: Alfred Russell Wallace, de man die eigenlijk eerder was dan Darwin met het op schrift stellen van de theorie van de evolutie door natuurlijke selectie. Tijdens dit uitstapje vindt O'Hanlon de Standard Wing, de begeerlijkste van alle paradijsvogels en tevens de enige die Wallace ontdekte. Op het eiland Tahiti gaat O'Hanlon weer aan boord van de klipper, net op tijd om de Grote Oceaan mee over te steken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!