Programma gemist?

2Doc: Bag it! gemist?

04-12-2015 00:00

2Doc: Bag it! - 2Doc: Bag it!

De 'gewone' Amerikaan Jeb Berrier onderzoekt het gebruik van plastic.Meer Jeb Berrier vraagt zich af waarom hij zoveel plastic tasjes in huis heeft. Hij komt er al snel achter dat de wereld vol plastic is en dat dit niet zonder gevolgen is. Bovendien wordt Jeb binnenkort vader en hij vraagt zich af of zijn kind wel kan opgroeien in een gezonde omgeving. Er zijn niet alleen overal plastic zakken, maar bijna alles wat we gebruiken is gemaakt van plastic: van babyflessen tot sportartikelen en producten voor de persoonlijke verzorging. Jeb ziet er de noodzaak niet van in. 'Waarom zou je iets dat je maar voor een paar minuten gebruikt, maken van materiaal dat onvergankelijk is en eeuwig blijft rondslingeren?' Hij wil een betere wereld voor zijn kind. Een wereld waarin mensen gezonder en meer milieuvriendelijk leven. Een wereld met minder plastic.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Bag it! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!