Programma gemist?

Beagle revisited gemist?

14-08-2011 18:55

Beagle revisited - Doe-het-zelfsurvival

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren heeft. Afl.: Doe-het-zelfsurvival. Australië, het droge werelddeel waar Charles Darwin niets vond en dus maar kort verbleef. Hoe had hij kunnen voorzien dat de plaatselijke bevolking zou gaan experimenteren met nieuwe landbouwmethodes, ongehinderd door de tradities die men achterliet in Engeland? Het zogenaamde Red Continent is prachtig, maar kent geen genade. Droogte, hitte, eenzaamheid en ziektes vragen het uiterste van de overlevingsstrategieën van zowel mens als dier. Hoe gaat de mens om met deze keiharde leefomgeving? Kan geo-engineering hem voor uitsterven behoeden? Is zijn doe-het-zelfsurvivalkit voldoende toegerust om hem te redden?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!