Programma gemist?

Spuiten en slikken op reis gemist?

14-08-2011 22:20

Spuiten en slikken op reis - Aflevering 2

Sophie Hilbrand , Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart gaan de grens over, op zoek naar opmerkelijke verhalen over seks en drugs. De vier reizen van China en Mauretanië tot Florida, Thailand en Saoedi-Arabië om confronterende en openhartige reportages te maken. Hoe gaat men om met seks en drugs in andere culturen en wat zegt dat over een land? In iedere aflevering komen twee landen aan bod. -Sophie in Florida. Zware medicijnen zijn in Florida te verkrijgen in pain clinics, apotheken voor zwaardere narcotica. Verslaafden slikken, spuiten en snuiven middelen die vergelijkbaar zijn met opiaten. Dagelijks sterven er in de Amerikaanse staat zeven mensen aan een overdosis medicijnen. Sophie ontmoet Bree, die al zeven jaar verslaafd is. Het spuiten van medicijnen beheerst haar hele leven. Ook gaat Sophie op pad met het narcoticateam, dat dealers en gebruikers oppakt en jaagt op malafide artsen die veel geld aan de handel verdienen. -Zarayda op seksvakantie in Gambia. Jaarlijks reizen veel Westerse vrouwen af naar Gambia voor seks en liefde met een jonge willige Afrikanen. Sommigen hopen tijdens zo'n vakantie de liefde van hun leven te ontmoeten en hebben daar veel voor over. Zarayda gaat met deze rijpe Westerese vrouwen op stap en ziet hoe zij de jonge Afrikaanse mannen versieren of door hen versierd worden. De vrouwen zouden hun moeder of oma kunnen zijn, maar voor de mannen is het een manier om aan geld te komen, of nog beter: een leven in Europa. Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart, Sophie Hilbrand.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Spuiten en slikken op reis gemist

Filemon Wesselink, Zarayda Groenhart, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Sophie Hilbrand maken reportages oververschillende landen aan de hand van de twee bekende onderwerpen uit Spuiten en slikken: seks en drugs. Hoe gaat menermee om in andere culturen en wat zegt dat over het desbetreffende land? In iedere aflevering komen twee landen aanbod. -Zarayda Italië: seks, uiterlijke schoonheid en straatprostitutie. In Italië probeert Zarayda meer te weten tekomen over of Italianen echt zoveel met hun uiterlijk bezig zijn. Zarayda onderzoekt ook of het een cliché is dat alleItalianen vreemdgaan, of dat daar misschien wel een kern van waarheid in zit. Om daarachter te komen, gaat ze op padmet een privédetective die gespecialiseerd is in ontrouw. Zarayda duikt ook in de wereld van de straatprostitutie inItalië en praat met een prostituee over haar heftige leven. -Filemon VS: Crystal Meth. In Californië gaat Filemon opzoek naar het verhaal achter Crystal Meth. Een drug die in Nederland nog niet op de markt is, maar in Amerikaverstrekkende gevolgen heeft voor de samenleving. Filemon gaat samen met de politie op patrouille om drugsgebruikers endealers op te sporen en te arresteren. Ook spreekt hij met verslaafden en ex-verslaafden over de vernietigende werkingvan deze drugs. Velen zijn hun baan, partner en totale sociale leven kwijtgeraakt, maar kunnen nog steeds niet van dedrugs afblijven. Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart, Dennis Storm, Sophie Hilbrand.

Uitzending gemist van Spuiten en slikken op reis? Hier kun je alle uitzendingen van Spuiten en slikken op reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!