Programma gemist?

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist?

08-12-2015 17:40

Tijd voor MAX & Hallo Nederland - Tijd voor MAX & Hallo Nederland

Terminaal zieke kinderen over hun toekomstdroom. Dokter Ted van Essen over de ziekte van Pfeiffer. En Paul Groot en Jeremy Baker zijn te gast.Meer "Wat wil je later worden als je groot bent?" Schrijver Mark Haayema tekende de toekomstdromen op van terminaal zieke kinderen voor wie dat 'later' misschien onbereikbaar zal zijn. Hij maakte er een ontroerend Gouden Boekje van, 'Uit je duim'. Samen met de ouders van enkele van deze kinderen is Mark te gast. Over het leven en het rijke oeuvre van de veelzijdige entertainer Robert Long is deze week de autobiografische musical 'Robert Long' in première gegaan. Acteur Paul Groot vertolkt de hoofdrol in de voorstelling. Jeremy Baker kruipt in de voorstelling in de huid van Roberts goede vriend Leen Jongewaard. Beiden zijn te gast en treden op. Dokter Ted van Essen legt uit waarom de ziekte van Pfeiffer ook wel de kissing disease wordt genoemd. En moet je iemand die er aan lijdt maar liever mijden?Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 338
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!