Programma gemist?

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist?

09-12-2015 17:40

Tijd voor MAX & Hallo Nederland - Tijd voor MAX & Hallo Nederland

Annejet van der Zijl over 'De Amerikaanse prinses'. Paul Rem heeft een vorstelijk verhaal. En Ellemieke Vermolen is te gast.Meer Schrijfster Annejet van der Zijl vertelt in haar nieuwe roman 'De Amerikaanse prinses' over het levensverhaal van gravin Allene Tew. Als 'suikertante' speelt ze een belangrijke rol in de jonge jaren van prins Bernhard en hem het aura van rijkdom verschafte dat hij van huis uit miste. Annejet vertelt hoe Allene Bernhard hielp in contact te komen met toenmalig kroonprinses Juliana en hoe zij als peettante van prinses Beatrix levenslang met hen bevriend bleef. In het kookboekje Happy Food heeft presentatrice Ellemieke Vermolen gezonde recepten en snacks voor elk moment van de dag verzameld. Bij ons vertelt ze over haar passie voor eten en koken. De moeder en tante van Ellemieke komen ook mee en gaan voor ons koken Met Paul Rem hebben we het over prinses Margriet. Ooit woonde de prinses op Paleis Het Loo, maar dat verruilde zij 40 jaar geleden voor een villa in de bossen. Waarom eigenlijk? De broers Lucas en Arthur Jussen hebben net een niewe cd uitgebracht. Voor de totstandkoming van het album heben ze samengewerkt met een wel heel bijzondere dirigent: de 91-jarige Sir Neville Marriner. Bij ons krijgt u vast een voorproefje!Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 338
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!