Programma gemist?

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist?

10-12-2015 17:40

Tijd voor MAX & Hallo Nederland - Tijd voor MAX & Hallo Nederland

Journalistieke vrijheid vaak beperkt in oorlogsgebieden. Marijne Brouwers en Lisbeth List zingen Aznavour. En Dione de Graaff is te gast.Meer De moord op de IKON journalisten in 1982 was wereldnieuws. Nooit eerder had een Nederlandse journalist zijn werk met de dood moeten bekopen, laat staan een hele televisieploeg. Het is nog steeds een vak dat veel risico's met zich meebrengt. Het werk is soms zo onmogelijk dat zelfs de journalistieke vrijheid in het gedrang komt. We praten erover met oorlogsverslaggevers Aad van den Heuvel en Peter ter Velde. Dit jaar werkt sportpresentatrice Dione de Graaff 20 jaar bij Studio Sport. Inmiddels is ze het gezicht van de Tour de France en presenteert ze de uitzendingen rond schaatsevenementen en het fameuze Sportgala. Hoe houdt zij zich staande in een toch voornamelijk mannen bolwerk? Janneke Pieterson kookt voor sporters. Zo verzorgt zij al jaren het eten voor het wielerteam van Tom Dumoulin. Bij ons maakt ze een sportieve maaltijd. En een optreden van Marijn Brouwers en Liesbeth List. Samen brengen ze een van de wereldberoemde nummers van de Franse chansonnier Charles Aznavour ten gehore in een Nederlandse vertaling.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 338
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!