Programma gemist?

Beagle revisited gemist?

28-08-2011 18:50

Beagle revisited - Op de ruïnes van de vooruitgang

De internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O'Hanlon in de hoofdrol. Deze gehermonteerde versie biedt nog vele verrassingen en nieuwe invalshoeken. O'Hanlon zeilt samen met Sarah Darwin langs de route die haar voorvader Charles ook gevaren heeft. Afl.: Op de ruïnes van de vooruitgang. Na tweeëneenhalve week op zee komt de klipper Stad Amsterdam aan op Mauritius, een eilandje in de Indische oceaan, een paar honderd kilometer ten oosten van Madagaskar. Totdat Hollandse zeelieden zich hier in 1589 vestigden, was het eiland onbewoond. Mauritius en de dodo, die vreemde loopvogel die als eerste dier door toedoen van de moderne mens uitstierf, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds de tijd van Darwin zijn al vele dieren van de aardbodem verdwenen, maar de dodo werd het symbool van de vaak verwoestende aanwezigheid van de mensheid. Het is de taak van de mensheid om de sporen van vernietiging om te buigen. Zo is 70% van al het afval in de oceanen plastic. Tezamen met het herstellen van de visstand is het opruimen van onze oceanen een van de grootste uitdagingen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Beagle revisited gemist

Beagle revisited is de internationale versie van de serie Beagle, in het kielzog van Darwin, met de kleurrijke schrijver en reiziger Redmond O’Hanlon in de hoofdrol.

Uitzending gemist van Beagle revisited? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!