Programma gemist?

Carte Blanche gemist?

31-08-2011 21:30

Carte Blanche - Aflevering 1

Bekende Nederlanders maken hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar hun hart naar uit gaat. Carte Blanche is een van de pilots in het kader van TV Lab. Actrice en zangeres Birgit Schuurman ergert zich al jaren aan de manier waarop de tv aandacht geeft aan muziek. Door de nummers in te korten komt het verhaal vaak niet uit de verf. Maar ik heb nu carte blanche. Ga er dus maar lekker voor zitten, neem een glaasje wijn en blijf het nummer uitkijken. Tegelijkertijd maakt zij van de gelegenheid gebruik het stereotype beeld dat men van haar heeft, dat van stoere rock chick, onderuit te halen. Birgit laat zien wie de échte Birgit Schuurman is. Acteur Frank Lammers hoorde Gerd Leers, minister voor Immigratie en Asiel, op de radio zeggen dat het zoeken naar geluk geen reden is om mensen asiel te verlenen. Het zette hem aan het denken: Als geluk geen reden is om asiel te zoeken, wat dan wel? Frank denkt in het AZC in Almere het antwoord op deze vraag te vinden. Model Kim Feenstra heeft een nieuwe liefde in haar leven: Mickey. Maar deze Siberische husky heeft meer nodig dan liefde alleen. Kim gaat op zoek naar een manier om haar poolhond gelukkig te maken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Carte Blanche gemist

Bekende Nederlanders maken in Carte Blanche hun eigen programma, los van interviewers en bestaande formats, over een onderwerp dat zij belangrijk vinden. Birgit Schuurman, Frank Lammers en Kim Feenstra krijgen de vrije hand. Zij mogen in beeld brengen waar hun hart naar uit gaat. Carte Blanche is een van de pilots in het kader van TV Lab.

Uitzending gemist van Carte Blanche? Hier kun je alle uitzendingen van Carte Blanche kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!