Programma gemist?

Come fly with me gemist?

04-09-2011 21:55

Come fly with me - Aflevering 2

Britse (GB) Comedyserie. Met: Matt Lucas, David Walliams e.a. Een bonte stoet van meer dan 50 personages die hun werk hebben of zich ophouden op een hectisch vliegveld wordt tot leven gebracht. Piloten, stewardessen, beveiligers, ze komen allemaal langs. Maar ook Omar, de eigenaar van een lowbudgetvliegmaatschappij, Mickey & Buster, de verveelde paparazzi en Precious, de meest luie koffiejuffrouw ter wereld. Naast hen doen regelmatig Britse beroemdheden het vliegveld aan met een gastoptreden. Peter en Judith vertellen over hun laatste FlyLo reis waar ze te maken kregen met de duistere krachten van Voodoo. Ondertussen heeft Tommy een sollicitatiegesprek. En Fearghal hoopt de gouden trolley te winnen op de uitreiking van de Steward of the Year Award en Penny Carter gaat eindelijk eens aan het werk. Buster wordt geschorst na een incident met Dame Judi Dench en Omar Baba krijgt het moeilijk wanneer het gehele FlyLo bemanning besluit te gaan staken.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Come fly with me gemist

Come fly with me toont het dagelijks leven op een hectisch vliegveld. Piloten, stewardessen, beveiligers, komen allemaal langs in Come fly with me. Naast hen doen regelmatig Britse beroemdheden het vliegveld aan met een gastoptreden.

Uitzending gemist van Come fly with me? Hier kun je alle uitzendingen van Come fly with me kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!