Programma gemist?

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist?

16-12-2015 17:40

Tijd voor MAX & Hallo Nederland - Tijd voor MAX & Hallo Nederland

Wie is de beste kerstbakker van Nederland? Jan Schild over leven met het water. En Pierre Bokma is te gast.Meer Woensdag 16 december 2015 gaat bij MAX de speciale kersteditie van Heel Holland Bakt van start: 'Heel Holland Bakt Kerst'. De nummers 2, 3 en 4 van de afgelopen drie seizoenen nemen het tegen elkaar op in de strijd om de titel 'Beste Kerstbakker van Nederland'. We gaan met ze in gesprek en natuurlijk laten we ze niet gaan voordat ze een proeve van hun bekwaamheid hebben laten zien in de Tijd voor MAX-keuken. Acteur Pierre Bokma is tussen Kerst en Oud & Nieuw te bewonderen als Pyramus in de hilarische uitvoering door het Nationaal Toneel van Shakespeares beroemde 'Midzomernachtdroom'. We praten met hem over deze door hem in plat Haags vorm gegeven rol en we vieren vast een beetje feest. Want zondag 20 december 2015 wordt Pierre 60! In januari 2016 is het 100 jaar geleden dat er een grote overstroming op het eiland Marken was. Bij die overstroming kwamen 16 mensen om. Deze gebeurtenis was tevens de aanzet om het afsluiten van de Zuiderzee door middel van de Afsluitdijk, te bespoedigen. Historicus Jan Schild schreef een boek over hoog water op Marken, de watersnood van 1916 en andere overstromingen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 338
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!