Programma gemist?

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist?

17-12-2015 17:40

Tijd voor MAX & Hallo Nederland - Tijd voor MAX & Hallo Nederland

De rock-opera Jesus Christ Superstar. De nieuwe wijnbijbel van Harold Hamersma is uit. En Coen Verbraak is te gast.Meer Met musicalkenner Maxim Bezembinder hebben we het over de wereldberoemde rock-opera Jesus Christ Superstar die tot 23 december 2015 te zien in is Den Haag. We hebben ook een interview met de 72-jarige Ted Neeley die al 5.000 keer de rol van Jezus in Jesus Christ Superstar speelde. Simona Distefano, die Maria Magdalena in de musical speelt, zingt speciaal een nummer uit deze opera. Coen Verbraak schreef het boek 'Op de drempel' naar aanleiding van de gelijknamige tv-serie die rond de Kerst wordt uitgezonden. Hierin heeft hij openhartige gesprekken met een aantal bekende en onbekende Nederlanders die te horen hebben gekregen dat ze niet lang meer te leven hebben. Welke lessen kunnen we leren van mensen die leven in het zicht van de dood? De nieuwe wijnbijbel van wijnjournalist en schrijver Harold Hamersma is net verschenen. Natuurlijk willen we zo vlak voor de feestdagen graag zijn deskundig advies over welke wijn we met een gerust hart kunnen aanschaffen. Echtgenote Karin Richter, beter bekend als Mevrouw Hamersma uit Harolds wijnrubriek in het Parool, maakt bij deze topwijn voor ons het bijpassende gerecht. Thomas Hendriks heeft, zoals gebruikelijk, een interessant onderwerp tot op de bodem voor ons uitgezocht. En een optreden van Women in white!Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Tijd voor MAX & Hallo Nederland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Tijd voor MAX & Hallo Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van Tijd voor MAX & Hallo Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 338
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!