Programma gemist?

Cafe de liefde gemist?

26-09-2011 20:25

Cafe de liefde - Einde van de monogamie?

Afl.: Einde van de monogamie?. De vraag staat centraal of de monogamie haar laatste tijd heeft gehad. Zijn er geen betere constructies te verzinnen dan proberen eeuwig bij 'die ene' te blijven? Doen we elkaar daar niet heel erg mee tekort? We volgen het polyamoreuze liefdesleven van Hilde en Frank. Polyamorie, ofwel meerdere liefdesrelaties onderhouden, blijkt soms nog een heel gedoe en geregel, waarbij agenda's moeten worden getrokken en afspraken gemaakt. Mag een date bijvoorbeeld blijven logeren en zoja, waar dan en wat als één van tweeën aangeeft graag op vakantie te willen gaan met een nieuwe liefde? Pauline Bijster (27) heeft definitief een punt gezet achter de relatie met de vader van haar twee kinderen. Ze weet niet zo goed of ze nog wel in monogamie gelooft en gaat op onderzoek uit. Onder andere bij haar ouders, hippies uit de jaren '70, en haar vriendinnen in Amsterdam, die ook blijken te worstelen met monogame relaties. En verder stellen die op een andere manier een open relatie hebben. Swingers Alice en Victor delen bijvoorbeeld soms het bed met anderen, maar noemen zichzelf wel monogaam. Wat houdt dat voor hen dan in?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Cafe de liefde gemist

Café De Liefde is een serie televisieprogramma's van de VPRO rond de thema's seks, relaties en liefde. Vanaf 2 juli 2008 werd een zesdelige serie uitgezonden. Op 8 juni startte een achtdelige serie. De eindredactie en commentaarstem zijn van Bram van Splunteren. In de aan de serie gekoppelde website kunnen leden bloggen en daten.

Uitzending gemist van Cafe de liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Cafe de liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!