Programma gemist?

Focus: Het geheime leven van baby's gemist?

20-12-2015 19:20

Focus: Het geheime leven van baby's - Focus: Het geheime leven van baby's

Documentaire waarin zuigelingen in alle soorten en maten worden opgevoerd. We zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen van invloed zijn op het gedrag van een baby.Meer Wat kan een baby zien en horen? Hoe verkent een baby de wereld? Hoe komt het dat ze onder water kunnen zwemmen? Hoe communiceren baby's? En waarom hebben peuters driftbuien? De eerste drie jaar zijn de belangrijkste periode in een mensenleven, omdat we dan leren lopen, praten en sociale vaardigheden aanleren. Maar volwassenen vinden babygedrag raadselachtig en fascinerend. In deze documentaire worden zuigelingen in alle soorten en maten opgevoerd. We zien hoe de snelle lichamelijke veranderingen van invloed zijn op het gedrag van een baby, en we maken kennis met baby's die wonder boven wonder zijn blijven leven. Deze documentaire onthult verbazingwekkende feiten over de ontwikkeling van baby's. Bijvoorbeeld dat het hartje van een pasgeboren baby twee keer zo snel slaat als dat van een volwassene, dat een peuter relatief gezien sterker is dan een paard, en dat de meeste baby's eerst 'papa' leren zeggen voordat ze 'mama' zeggen. Door dit programma ga je heel anders tegen je baby aankijken...Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Focus: Het geheime leven van baby's gemist

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het geheime leven van baby's gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het geheime leven van baby's? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het geheime leven van baby's kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!