Programma gemist?

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist?

23-12-2015 23:42

2Doc:The secret life of Uri Geller - 2Doc:The secret life of Uri Geller

Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door de geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA?Meer Zeg Uri Geller en iedereen denkt meteen aan gebogen lepels. Maar zou het kunnen dat zijn talenten door geheime diensten werden ingezet en was Geller een spion voor de Mossad en CIA, oftewel een Psychic Spy? Niet veel mensen weten dat hij er, naast de shows met de lepels, een tweede leven op nahield. Zelf kan hij er uiteraard niets over zeggen, dat is top secret, maar hij verwijst graag naar mensen als de Israƫlische premier Netanyahu, astronaut Edgar Mitchell (piloot Apollo 14), wetenschappers van het Stanford Reseach Instituut en voormalig CIA-medewerkers. Zij vertellen over hun ontmoetingen en ervaringen met Geller en lichten zo een tipje van de sluier op. Heeft hij echt met zijn paranormale krachten radarsystemen uitgeschakeld? Zijn de spionagepraktijken nu sterke verhalen of is het echt gebeurd?Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc:The secret life of Uri Geller gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The secret life of Uri Geller gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The secret life of Uri Geller? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The secret life of Uri Geller kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!