Programma gemist?

Het elfde uur gemist?

06-10-2009 21:20

Het elfde uur - Aflevering 103

Talkshow met gasten uit de wereld van de politiek, cultuur, media, wetenschap en geloof. Boeiende en diepgravende gesprekken over verantwoordelijkheden, zingeving en beleid. Verrassende confrontaties en uitdagende interviews aan tafel. Gasten: Arie Slob, Catherine Keyl en Hans van der Lee. -Arie Slob. 'CDA en PvdA zijn te veel met de volgende verkiezingen bezig, terwijl er nu zo snel mogelijk grote besluiten genomen moeten worden.' Dat is de opmerkelijke oproep van de kleinste coalitiepartij, de ChristenUnie, afgelopen zaterdag. En volgens fractievoorzitter Arie Slob moet het CDA maar eens ophouden te flirten met de VVD en de PVV. Na een week waarin de coalitie ruziede over polders, pensioenen en militaire missies, is het voor de ChristenUnie helder: aan de slag! Maar gaat deze 'ruziecoalitie' nog wel de eindstreep halen? En wat moet daarvoor gebeuren? -Catherine Keyl. Catherine Keyl kan nooit meer een journalistiek interviewprogramma presenteren, zo suggereerde de Telegraaf vorige week. Hoe denkt Keyl daar zelf over? En is zij daadwerkelijk van plan haar microfoon aan de wilgen te hangen, of staat het volgende project al op stapel? -Hans van der Lee. Oud-directeur van Compassion, Hans van der Lee, verbrandt alle schepen achter zich en hij vertrekt met zijn vrouw naar Indonesië. Niet om de bloemetjes buiten te zetten, maar om te gaan wonen in een sloppenwijk. Wat bezielt hem? Wat gaat hij daar doen? En wat hoopt hij er te bereiken? Andries Knevel is benieuwd of hij over een jaar niet gedesillusioneerd naar Nederland terugkeert. Presentatie: Andries Knevel.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het elfde uur gemist

Het Elfde Uur is een EO-programma dat wordt gepresenteerd door Andries Knevel. Aan tafel ontvangt hij bekende en minder bekende gasten en wordt er onder zijn leiding gediscussieerd over onderwerpen uit de actualiteit. Een van de gasten is meestal iemand uit de christelijke wereld. Het programma draait sinds 1992. Het concept van Het Elfde Uur maakte in de loop der jaren een ontwikkeling door. Werden de gasten in het begin nog apart door Knevel geïnterviewd, geleidelijk is het programma in de richting van een meer gezamenlijk optrekken van de gasten verschoven, waarbij Knevel als aangever en leider van het debat fungeert.

Uitzending gemist van Het elfde uur? Hier kun je alle uitzendingen van Het elfde uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!