Programma gemist?

KRO Detectives: George Gently gemist?

09-11-2011 21:20

KRO Detectives: George Gently - Aflevering 1

Northumberland, 1966. In een idyllisch kustplaatsje wordt een jonge vrouw vermoord. De vrouw had een bedenkelijke reputatie en het spoor leidt in eerste instantie naar haar echtgenoot Alan Charlton. De twee hadden samen een dochter, Agnes, maar waren van elkaar vervreemd. Na een tijdje blijkt de zaak veel complexer dan eerst gedacht. De familie had blijkbaar heel wat te verbergen. Dat ontdekt ook Max Osgood, een journalist van een plaatselijk boulevardblad die Gently en Bacchus voortdurend voor de voeten loopt. Bacchus heeft zelf ook huwelijksproblemen en ziet met lede ogen aan hoe goed Gently kan opschieten met zijn echtgenote Lisa en hun dochtertje Leigh-Ann.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

KRO Detectives: George Gently gemist

KRO Detectives: George Gently is een Britse (GB) misdaadserie met Martin Shaw e.a. Afl.: The burning man. Een ernstig verbrand lichaam, dat gevonden wordt in de buurt van een basis van de Royal Air Force, zou mogelijk dat van een IRA-strijder kunnen zijn. Om de zaak op te lossen verdiepen Gently en Bacchus zich vervolgens in deze groep Ierse onafhankelijkheidsstrijders.

Uitzending gemist van KRO Detectives: George Gently? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: George Gently kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!