Programma gemist?

Ushi & The Family gemist?

12-11-2011 20:02

Ushi & The Family - Najaar 2011 aflevering 6

Oma Betsie droomt zelfs op haar leeftijd nog van een grootse televisie carrière en laat dat nou net mogelijk zijn nu ze een nieuwe bastaard voor Benidorm Bastards zoeken! Oma Betsie was altijd al jaloers op de opa´s en oma´s in dat programma. Nu ze zelf een aflevering mee mag spelen is ze er van overtuigd dat zij de beste bastaard is voor deze show. Na het kennismaken met bastaards Hein en Bep en het bespreken van het script, ziet Bep het al gauw niet zitten met Betsie. Volgens oma Betsie negeert Bep haar volkomen, terwijl ze juist vriendinnen moeten zijn! Oma Betsie probeert op allerlei manieren de aandacht van Bep te trekken, maar de toon is gezet. Ze heeft geen goede eerste indruk gemaakt bij Bep, en of dit nog gaat veranderen is de grote vraag. Zal Bep de praatgrage, lenige en o zo eerlijke Betsie als haar vriendin gaan beschouwen of eindigt het Benidorm Bastards avontuur van oma Betsie in een grote ruzie? Ushi ontmoet vandaag in Nederland niet 1 popster, maar wel 4! De Nederlandse zanger Guus Meeuwis heeft Ushi gevraagd de zangers van The Baseballs te interviewen. Ushi ontmoet Guus in het College hotel in Amsterdam. Ze besluit dat Guus in een kamertje achter een beeldscherm moet zitten om mee te kijken bij het interview. Als the Baseballs binnenkomen schrikt Ushi al gelijk van het haar van de jongens. Naast de hanenkam en de naam van de band is Ushi pas écht onder de indruk na het zingen en dansen op 'Er is een nacht'! Ze vraagt om de vertaling van het nummer, maar net zo moeilijk als Engels voor Ushi is, is het voor the Baseballs dus Ushi vindt het verhaal nogal saai... Gaan the Baseballs Ushi nog van gedachten veranderen of wordt Ushi nooit fan van deze zangers?
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Ushi & The Family gemist

Ushi & The Family is een humoristisch programma waarin Wendy van Dijk in de huid kruipt van de familie Leenders, oma Betsie, moeder Gerda en dochter Bo, uit Limburg en de Japanse journaliste Ushi. Ushi verrast internationale sterren in Ushi & The Family, met haar schaamteloos openhartige vragen en haar komische Japanse accent, terwijl de familie Leenders er alles aan doet om op televisie te verschijnen.

Uitzending gemist van Ushi & The Family? Hier kun je alle uitzendingen van Ushi & The Family kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!