Programma gemist?

2Doc: In the Basement gemist?

13-01-2016 22:55

2Doc: In the Basement - 2Doc: In the Basement

Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, conditie en fascisme, zwepen en poppen.Meer Film over menselijke obsessies, zoals muziek en opera-aria's, dure meubels en mannengrappen, seksualiteit en dadendrang, conditie en fascisme, zwepen en poppen. In de kelder voelt de Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl zich vrij. Daar kan hij ongeremd zijn obsessies uitleven. Of het nu gaat om het spelen met een modeltrein of het afstoffen van nazi-parafernalia; om het knuffelen van een realistische babypop of het vervullen van sadomasochistische lusten. Seidl levert met zijn documentaires en speelfilms kritiek op de ongemakkelijkste onderwerpen uit de westerse maatschappij. Daarvoor ontwikkelde hij zijn eigen confronterende, maar empathische stijl die wordt gekenmerkt door het vervagen van de grens tussen documentaire en fictie. Volgens Seidl - zo vertelde hij bij de presentatie van zijn documentaire - staat de kelder symbool voor het Oostenrijkse onderbewuste, 'een plek van duisternis, een plek van angst, een plek van menselijke afgronden'.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: In the Basement gemist

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: In the Basement gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: In the Basement? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: In the Basement kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!