Programma gemist?

Het elfde uur gemist?

13-10-2009 21:20

Het elfde uur - Aflevering 102

Talkshow met gasten uit de wereld van de politiek, cultuur, media, wetenschap en geloof. Boeiende en diepgravende gesprekken over verantwoordelijkheden, zingeving en beleid. Verrassende confrontaties en uitdagende interviews aan tafel. Gasten: Elly de Bont, Sigrid Landman en Louis van Gaal. -Elly de Bont. Verslaggever Elly de Bont van Kruispunt TV heeft een indrukwekkende documentaire gemaakt over ouderen die hun laatste levensfase doorbrengen in een hospice: Documentaire Rotterdams hospice 'Je gaat dood zoals je geleefd hebt'. -Sigrid Landman. Sigrid Landman heeft zelf autisme en ze voedt een dochter op, die ook autisme heeft. Hoe doe je dat? Boek: Moederen met autisme, Sigrid Landman, 2009, Uitg. Schrijverijmooimens. -Louis van Gaal. Sinds vorige week ligt zijn levensverhaal in de boekwinkels; biografie en visie van Louis van Gaal. Als trainer is hij onmiskenbaar van wereldklasse. Zijn filosofie: het gaat er niet alleen om hoe goed een speler kan voetballen, het gaat om de totale mens. Van Gaal is een man met twee gezichten: de strenge trainer en de warme familieman. Waar raken die twee elkaar? Over het overlijden van zijn vrouw schrijft hij: 'Met een God die dit laat gebeuren wil ik niets te maken hebben.' Wat neemt hij God 'kwalijk' en hoe denkt hij daar over na? Presentatie: Andries Knevel.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het elfde uur gemist

Het Elfde Uur is een EO-programma dat wordt gepresenteerd door Andries Knevel. Aan tafel ontvangt hij bekende en minder bekende gasten en wordt er onder zijn leiding gediscussieerd over onderwerpen uit de actualiteit. Een van de gasten is meestal iemand uit de christelijke wereld. Het programma draait sinds 1992. Het concept van Het Elfde Uur maakte in de loop der jaren een ontwikkeling door. Werden de gasten in het begin nog apart door Knevel geïnterviewd, geleidelijk is het programma in de richting van een meer gezamenlijk optrekken van de gasten verschoven, waarbij Knevel als aangever en leider van het debat fungeert.

Uitzending gemist van Het elfde uur? Hier kun je alle uitzendingen van Het elfde uur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!