Programma gemist?

&Talk gemist?

27-11-2011 12:22

&Talk - Najaar 2011 aflevering 5

Hoe betalen we onze toekomst? De zorgkosten lopen sterk op, de vergrijzing neemt toe, pensioenfondsen hebben het moeilijk. Kunnen de jongeren van nu de ouderen van straks nog wel onderhouden? Is ons systeem van solidariteit op de lange duur nog wel houdbaar? Hoeveel procent van ons inkomen kan opgaan aan zorg en pensioenen? Te gast is Martin van Rijn, CEO bij pensioenuitvoerder PGGM. Hij werkte ook jarenlang als Directeur-Generaal op het Ministerie van Volksgezondheid en is een van de architecten van ons huidige stelsel van de gezondheidszorg. Ook te gast is Hans van Putten. Hij is de oprichter en directeur van de Thomashuizen en de Herbergier. Een organisatie van kleine verpleegwoningen waar patienten veel aandacht krijgen, terwijl de formule stukken goedkoper is dan de reguliere zorg. Extra bijzonder is dat de motivatie van Hans van Putten voortkomt uit een tragische persoonlijke gebeurtenis.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

&Talk gemist

&talk is een usual unusual programma, waarin succesvolle ondernemers en ceo's openhartig praten over inspiratie, verbinding en ondernemerschap. &talk belicht de menselijke en maatschappelijke kant van business. Ondernemers en andere gasten praten over persoonlijke visie, inspiratiebronnen, waarden en ambities, de uitdagingen van deze tijd en de bijdrage die ze willen leveren aan de samenleving. &talk is uniek voor de Nederlandse televisie. &talk wordt gepresenteerd door Jip Samhoud, Salem Samhoud en Naeeda Aurangzeb.

Uitzending gemist van &Talk? Hier kun je alle uitzendingen van &Talk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!