Programma gemist?

Met niets begonnen gemist?

15-10-2009 22:30

Met niets begonnen - Atilay Uslu

Afl.: Atilay Uslu. Marc Dik ontmoet vakantiemiljonair Atilay Uslu. Ooit was hij cockpittechnicus bij Fokker. Inmiddels is hij met Corendon marktleider in Turkije-reizen en heeft zelfs zijn eigen luchtvaartmaatschappij. Als Uslu, destijds nog in loondienst, achter het salaris van zijn leidinggevende komt, besluit hij een eigen zaak te starten: een grillroom. Ondanks het succes verlangt Atilay naar een kantoorbaan en gooit het roer nog een keer om. Dit keer begint hij een reisbureau en dat groeit uiteindelijk uit tot een holding met een jaaromzet van 120 miljoen euro. Marc gaat met deze succesvolle Nederturk op reis door zijn verleden, want hoe gevaarlijk is een shoarmatent eigenlijk? In Turkije krijgt Marc een blik op Uslu's luchtvloot en toekomstplannen. En waar gaat hij eigenlijk zelf op vakantie? Presentatie: Marc Dik.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Met niets begonnen gemist

Serie programma's

Uitzending gemist van Met niets begonnen? Hier kun je alle uitzendingen van Met niets begonnen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!